Community	
Boards	

Time	Duration	Торіс
9:30 - 9:45	15 min	Introductions and Housekeeping
9:45 - 11:00	75 min	Part One:
		So What is a Community Board and What Should it do?
11:00 - 11:15	15 min	Morning tea
11:15 - 11:45	30 min	Part One: (continued)
11:45 - 12:30	45 min	Part Two - 1:
		Relating to the Council: Good Decision Making
12:30 - 1:00	30 min	Lunch
1:00 - 1:45	45 min	Part Two - 2:
		Relating to the Council: Giving Valuable Input
1:45 - 2:15	30 min	Part Three:
		Trust and Leadership
2:15 - 2:30	15 min	Afternoon Tea
2:30 - 3:30	60 min	Part Three: (continued)
3:30 - 4:00	30 min	Questions, Evaluation and Wrap-up